SİVAS / MERKEZ - Ozmuş Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin 23 Nisan 1920 günü kurulması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiş dünyadaki ilk çocuk bayramıdır. Ozmuş İlk/Ortaokulu olarak biz de bu günü çeşitli etkinlikler ve oyunlarla kutladık.

Nis

Okul ziyaretlerini sürdüren Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek,  okulumuzu ziyaret etti.

Sınıflara uğrayarak öğrencilerle sohbet eden Valimiz Şimşek, çocuklara kitap hediye ederek, derslerinde başarılar diledi.

Mrt

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünü okulumuzda  kutladık ve Mehmet Akif Ersoy'u andık.

Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi, Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü, Türkiye'de her yıl 28 Şubat'ta kutlanan bir etkinliktir. Bu gün, ülkenin sivil savunma ve afet yönetimi konusundaki farkındalığı artırmayı amaçlar.

Bu kapsamda okulumuzda tatbikat yapıp ve sivil savunma ile ilgili program yaptık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Dede Korkut okumaları kapsamında panomuzu hazırladık.

Ara

Yerli ürünlerimizi kullanmayı öğrencilerimize kavratmakta büyük öneme sahip olan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda kutlandı.

Ara

Okulumuzun ve sınıflarımızın duvarları artık daha renkli, daha eğlenceli. Yaptıkları çalışmalarla okulumuzu daha renkli bir hale getiren Görsel Sanatlar Öğretmeni Ozan ÖZKAN hocamıza ve Aslıhan Hanım'a çok teşekkür ederiz.

Ara

8.sınıf öğrencilerimizin bir üst kuruma geçişinde rehberlik amacıyla İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi,Sultanşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi,İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi ve Fen Lisesine  ziyaret düzenledik.Bizleri  güzel bir şekilde ağırlayan okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını Ozmuş İlk/Ortaokulu olarak büyük bir coşku ve sevinçle kutladık.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ozmuş İlk/Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı  değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.